DESPRE NOI 2017-05-26T15:25:05+00:00
  • Societatea Comerciala POLIURETAN-IZO S.R.L. a fost înființată cu scopul de a oferi clienților un plus de profesionalism și calitate în domeniul izolării termice, prin prisma experienţei personalului şi a tehnologiei de ultimă generaţie în domeniul izolării cu poliuretan.
  • Societatea este specializată în termoizolaţii pe bază poliuretanică, utilizând spuma poliuretanică rigida. Materialele folosite sunt recunoscute pe plan mondial pentru eficacitate şi anduranţă, astfel reuşind să se execute lucrări cu termen de garanţie mare faţă de produsele clasice existente pe piaţa de desfacere din Moldova, într-un timp foarte scurt.
  • Societatea dispune de utilaj performant, produs de compania GRACO. Compania GRACO, înfiinţată în anul 1926, este lider mondial în sisteme şi componente de manipulare a fluidelor. Instalaţia de dozare electrică Graco Reactor E-30 permite executarea unui şir complex de lucrări precum izolarea pereţilor, izolarea acoperişurilor, izolarea încăperilor locative, izolarea halelor frigorifice şi depozitelor, izolarea rezervoarelor şi conductelor etc. Tehnologia de executare a lucrărilor poate fi văzută aici

De ce noi?

In orice activitate sunt câteva componente ale succesului: echipa, echipamentul, materialele și tehnologia. Avantajele POLIURETAN-IZO pe fiecare dintre componente sunt: