HIDROIZOLARE 2018-02-13T22:10:03+00:00

Hidroizolarea cu polyuree este tehnologia de ultima generație cu proprietăți fizico-mecanice excepționale, ce determină o rezistență deosebită la diverse acțiuni, cum ar fi lovituri mecanice, trafic intens, explozii, agresiuni ale pasărilor, ploi acide, grindină etc.

Tehnologia de acoperire cu polyuree este cea mai moderna si rezistenta, fiind leader de piața in Statele Unite ale Americii.

Acoperișul plan este pe larg utilizată ca și  metoda de proiectare a acoperișelor pentru diverse tipuri de clădiri. Acoperișul plan urmează să fie funcțional, concomitent, înaintîndu-i-se și cerințe hidroizolante. Pentru calitatea de rezistență la factorii meteorologici (inclusiv agresivi), polyureea este un material perfect pentru hidroizolarea acoperișelor, iar în combinație cu spuma poliuretanică asigură în complex izolarea acoperișului.

              

Parcările subterane devin tot mai răspândite în orașe, avînd în vedere lipsa de spații și costul parcărilor exterioare. Pentru finisarea șapelor din beton ale parcărilor este folosită polyureea, datorită calității de aderență la beton și rezistența mare la deteriorare mecanică.

              

Pentru a asigura impermeabilitatea fundațiilor la clădiri, acestea urmează a fi hidroizolate pe suprafețele exterioare. Polyureea prin faptul că are calități bune de aderența, este absolut rezistentă la apă, se aplică pe diferite forme, este utilizată pe larg in hidroizolări de fundații.

                         

Posibilitatea aplicării pe suprafețe de diferite forme, adezitatea bună la beton, impermiabilitate la apă sunt calitățile polyureei, care fac să fie aplicată în hidroizolarea și finisarea bazinelor.